Dragi colegi,

În lumina schimbărilor care au avut loc în ACPR, ne-am propus ca, anul acesta, Conferința să reflecte, și ea, aerul de prospețime din cadrul Asociației noastre.

Prin schimbarea locației si a spiritului acestui eveniment, vom încerca sa îmbinăm echilibrat rigoarea științifică cu o atmosfera de socializare de calitate. Anul acesta va invitam in Delta Dunării pentru o scurta vacanta activa. Diminețile ne vom întâlni pentru știință, iar după amiezile vom explora frumusețile Deltei in lungi plimbări cu bărcile sau relaxându-ne folosind facilitățile de recreere ale celui mai modern resort din Delta.

Sunt sigur că ne vom întoarce de la Conferință mai informați, mai relaxați, cunoscându-ne mai bine unii pe alții, devenind colegi mai buni si având noi prieteni.

Și, pentru că schimbarea ACPR nu se petrece doar la nivel de imagine, ci și ca substanță, anul acesta vom organiza în premieră o Școală de Vară a rezidenților. Vrem sa subliniem astfel interesul ACPR pentru viitorii chirurgi plasticieni, pentru pregătirea lor științifică si practica, dar si pentru modelarea caracterului lor intr-un spirit de colegialitate si competivitate constructiva. Cu aceasta ocazie, cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Taxele pentru conferinta si scoala de vara (care include si tot programul socialaferent), precum si cele de cazare sunt.

Suntem convinși că va fi un eveniment memorabil, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare!

Înregistrarea nu mai este disponibilă.