Nu obișnuiesc să mint – noii mei sâni au fost decizia mea în totalitate, și îi ador. Sunt voluptuoși, sexy și minunați.

Nu am avut niciodată probleme cu respectul de sine și am fost foarte fericită cu înfățișarea mea. Dar, cu câțiva ani în urmă, relația mea s-a rupt și m-a făcut să-mi pun o mulțime de întrebări de viață.

Am fost căsătoriți ani buni și totul a devenit rutină. Eram plictisită și plictisitoare. Li se întâmplă tuturor cu ușurință – mai întâi copiii, apoi serviciul, iar relația ajunge pe ultimul loc. Deși a fost oribil la acel moment, acum, când mă uit în urmă, ruptura a fost cea care m-a făcut să devin eu cu adevărat – mam mutat în altă casă, am schimbat serviciul și am trecut peste ce a fost.

Am îndrăgit mereu formele sinuoase. Chiar atunci când eram copil, obişnuiam să mă uit cu mama la filme vechi, iar Marilyn Monroe era eroina mea. Deci am început să mă gândesc la sânii mei. Am făcut multe schimbări în viaţă, iar, după ce apele s-au liniştit după divorţ, m-am gândit „de ce nu”?

Aniversarea mea de 40 de ani se apropia și m-am gândit să-mi ofer ceva mai puțin obișnuit pentru a o celebra. Poate sună un pic frivol, dar mi-am dorit să mă simt din nou sexy.

S-ar putea să nu fie pe gustul oricui, dar eu am mers până la capăt și miam pus implanturi rotunde, mărimea cupei E. Nu vorbim despre Dolly Parton – eu am 1,80 m și 88 kg – dar cu siguranță le veți remarca. Și, bineînțeles, m-au făcut să fiu mai încrezătoare în stabilirea unor noi întâlniri, din nou..