Despre noi

Eurosilicone este lider pe piața europeană în producția de implanturi mamare. Noi furnizăm mii de implanturi mamare în fiecare an, schimbând viețile oamenilor din întreaga lume.

Implanturile noastre mamare sunt fabricate cu silicon medical implantabil pe termen lung, provenit dintr-o sursă certificată ISO 9001. Ele sunt verificate periodic prin procesul de fabricare, pentru a garanta performanță, stabilitate și siguranță. Implanturile produse de Eurosilicone au marca CE, Clasa a III-a a Dispozitivelor Medicale și îndeplinesc cerințele Directivei Europene pentru Dispozitivele Medicale (93/42/EEC).

Noi credem în faptul că trasabilitatea este cheia, fiind asigurată de la începutul procesului de fabricare, continuând după implantare. În urma monitorizărilor atente din cadrul studiilor clinice s-a constatat faptul că apariția complicațiilor (rata de rupere a implantului) la 5 ani este de doar 0,2% și rata de contracție capsulară de 6,6% – printre cele mai joase de pe piață. Cu toate acestea, ne străduim permanent să obținem rezultate din ce în ce mai bune.

Pe scurt

  • Linie de producție în Franța;
  • Cel mai mare producător din Europa;
  • Rețea de peste 70 de parteneri în toată lumea;
  • Vânzări directe în Brazilia, Spania, Franța și Mexic;
  • Peste 180.000 de implanturi produse în anul 2012;
  • 25 de ani de experiență în producerea implanturilor mamare;
  • Facilități amenajate pe o suprafață de 3300 m2.

De ce să alegi Eurosilicone?

În calitate de medic, ai nevoie să fii 100% încrezător în recomandările pe care le faci. Atât bunăstarea pacienților, cât și reputația ta sunt pe aceeași linie. Deci permite-ne să te reasigurăm de faptul că faci alegerea corectă:

Siguranță

Suntem foarte mândri de recordul nostru în ceea ce privește siguranța. Rata de rupere a implantului este de doar 0,2%. și rata de contracție capsulară este de 6.6%. – printre cele mai joase de pe piață.

Garanția ”GCA Comfort Guarantee”

Compania GC Aesthetics oferă o garanție gratuită, extinsă pe întreaga durata a vieții pacientei. Pe lângă liniștea sufletească și încrederea oferită pacienților noștri, garanția acoperă chiar și contractura capsulară.

Suport și instruire

Suntem hotărâți să ne susținem medicii și vom oferi gratuit o dezvoltare profesională continuă prin programul Academiei GCA – în curând.

Dedicați femeilor

Credem cu tărie în abilitatea femeilor de a face alegeri sigure, bine informate cu privire la propriul corp. Acest lucru înseamnă educare, susținere și promovare în mediile de socializare pentru a schimba prejudecățile despre industria noastră.

Responsabili

Promitem că vom pune întotdeauna pe primul loc siguranța și liniștea pacientelor dumneavoastră – ceea ce presupune responsabilitate în fiecare sector al afacerii noastre. De la cercetare și dezvoltare, prin intermediul lanțului de distribuire și fabricare, până la comercializare și relații sociale, poți avea încredere în noi că vom reprezenta un beneficiu pentru practica ta.

Marca implantului. Contează pentru tine?

Eu prefer să folosesc implanturi mamare cu gel siliconic coeziv, rotunde și anatomice, produse de Eurosilicone, membră a grupului GCAesthetics. Aceste implanturi sunt excelente, preferința mea pentru acestea este determinată de rezultate foarte bune obținute în peste 10 ani de experiență cu ele. Un alt motiv este acela că producătorul oferă GARANȚIE PE VIATĂ pentru aceste tipuri de implante.

Dr. Radu Voicu, București

Medic primar chirurgie plastică, www.chirurgia-sanilor.ro

Sunt convinsă că am făcut alegerea cea mai bună, folosind de peste 10 ani produsele firmei Eurosilicone. Acestea întrunesc standarde de calitate, ceea ce se regăsește în rezultatele optime obținute. Feedback-ul pacienților este permanent cheia de control și parametrul esențial în aprecierea activității mele. Consider că toată cunoașterea mea, acumulată în peste 2 decenii, își are sens doar în măsura în care îi ajută pe oameni. Profesionalismul, onestitatea, delicatețea, discreția și pasiunea sunt ingredientele succesului meu profesional.

Dr. Ionescu Noela Elena, București

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Lucrez cu Eurosilicone mai mult de 10 ani și, dincolo de istoricul său, Eurosilicone a demonstrat că oferă produse de înaltă calitate. Mai mult decât atât, unul din aspectele care mie îmi place în mod special este angajamentul Eurosilicone de a furniza servicii excelente, cu o constantă disponibilitate a produselor și un permanent serviciu de distribuire.

Dr. Carlos Casagrande, Santa Catarina