Garanție GCA Comfort

GC Aesthetics (GCA) este compania din spatele lui Nagor și Eurosilicone, branduri ce au la bază un sistem de valori care încorporează dorința de a oferi un serviciu de calitate pentru clienți de excepție și pasiunea pentru crearea implanturilor care răspund nevoilor fiecărei femei și medicilor lor.

Printre ele, echipele de specialiști de la Nagor și Eurosilicone au petrecut aproape 60 de ani perfecționând modul în care produsele noastre să-și găsească locul în viața reală a femeilor. Iar noi suntem atât de încrezători în calitatea implanturilor noastre, încât vă oferim ceva cu adevărat unic – garanția de confort GCA Comfort Guarantee.

Această pagină este concepută pentru a vă informa despre toate beneficiile garanției GCA Comfort Guarantee.

Vă invităm să studiați cu atenție aceste informații!

Relaxează-te, ești asigurată pe viață!

Alegerea produselor Nagor și Eurosilicone se dovedește a fi o acțiune a cărui rezultat aduce un plus de siguranță, mulțumire și experiență extraordinară fiecărui pacient și medic. Eurosilicone și Nagor reprezintă încrederea desăvârșită în alegerea ta!

Implanturile oferite de Eurosilicone sunt asigurate pe viață împotriva fracționării și a contracției capsulare. Înscrierea este liberă și automată, iar dacă reclamația ta este confirmată, îți vom asigura înlocuirea implanturilor gratuit.

Ca și companie, suntem foarte mândri să fim lideri de piață în ce privește siguranța și să deținem o rată scăzută a contracției capsulare, precum și una din cele mai mici rate de fracționare în industria de proteze mamare. Totuși, în cazul neplăcut al unei probleme ești protejată. Citește mai departe pentru detalii complete.

Beneficii VIP

În plus, când alegi implanturile Nagor sau Eurosilicone, ai ocazia de a te înscrie în clubul GCA VIP Club.

Apartenența la acest club este disponibilă doar pentru persoanele cu implanturi de la noi și îți facilitează accesul la oferte speciale și discount-uri.

Totodată, vei fi prima care va afla de noile produse și tratamente care te pot interesa.

Garanție într-o clipă

Tip de implant?
Implanturi mamare umplute cu gel siliconic branduri Eurosilicone și Nagor.

Ce este asigurat?
Îți vom asigura înlocuirea, pentru unul sau ambele implanturi (dacă medicul tău recomandă astfel) în rarele cazuri de rupere.

Îți vom asigura înlocuirea, gratuit, pentru unul sau ambele implanturi (dacă medicul tău chirurg recomandă astfel) dacă suferiți o contracție capsulară de gradul III sau IV pe Scara Baker (descrisă mai jos).

Pe măsură ce corpul tău se vindecă după operația implanturilor mamare, se formează o capsulă a țesutului cicatrizat în jurul implantului. Oricum, în timp, această cicatrice capsulară se poate micșora, ceea ce poate face ca sânii tăi să arate sau să îi simți diferiți. Medicii folosesc Scara Baker pentru a determina severitatea schimbărilor:

 • Gradul I – sânul este moale și pare normal, iar capsula este flexibilă.
 • Gradul II – sânul arată normal, dar este oarecum tare la atingere.
 • Gradul III – sânul este tare, are o anume deformare cauzată de contracție sau sânul devine rotund ca formă ori implantul este, în general, răsturnat în partea de sus.
 • Gradul IV – similar gradului III, dar cu o întărire mai mare a capsulei.

Dacă ești îngrijorată de contracția capsulară discută cu medicul tău chirurg.

Înlocuiri disponibile?
Medicul tău chirurg poate alege orice model, mărime sau stil din catalogul nostru, în caz că ai nevoie de o înlocuire – implanturile la comandă sau cele nelistate în catalog nu sunt disponibile pentru politica de înlocuire.

Surplus?
Nu.

Cost garanție?
Gratuită.

Cât este valabilă garanția?
Pe toată durata vieții pacientei.

Ce se întâmplă în cazul neplăcut al unei complicații?

Dacă te îngrijorează faptul că ai putea avea o complicație, te rugăm să-ți contactezi medicul chirurg, cu care vei stabili o consultație. Se va face o evaluare ce constă în scanarea implantului, pentru a confirma complicația sau pentru a-ți confirma că totul este așa cum trebuie să fie.

Dacă se confirmă complicația, medicul tău ne va trimite un formular. După ce formularul va fi autorizat, tratamentul propus de medicul tău poate fi efectuat.

Pentru mai multe informații despre procesul de reclamații, vă rugăm să contactați ComfortGuarantee@gcaesthetics.com

Indicații pentru paciente în cazul unei reclamații.

 • Ai nevoie de cardul tău GCA Comfort Guarantee.
 • Stabilește o întâlnire cu chirurgul tău pentru o evaluare clinică, cu scopul de a determina dacă problema ta este acoperită de garanția GCA Comfort Guarantee.
 • Chirurgul tău va contacta GC Aesthetics și va obține autorizația corespunzătoare.
 • După ce medicul tău a încheiat operația de înlocuire cu un nou implant Nagor sau Eurosilicone, vei primi un nou card GCA Comfort Guarantee.
Asigurarea ta în detaliu

O garanție originală pe viață.

GC Aesthetics este mândră să vă ofere o garanție pentru toată viața.

Înscriere automată după operația de mărire a sânilor – gratuită.

Garanția gratuită GCA Comfort Guarantee se aplică tuturor gamelor Nagor / Eurosilicone de implanturi mamare umplute cu gel siliconic.

Implanturile mamare cu gel siliconic care sunt acoperite în baza GCA Comfort Guarantee.

GCA Comfort Guarantee se aplică automat la toate implanturile mamare cu gel siliconic:

 • Realizate după data de 1 Ianuarie 2009.
 • Realizate în strictă conformitate cu instrucțiunile de folosire Nagor/Eurosilicone, așa cum apar în prospectul din ambalaj.
 • Realizate de un medic licențiat și pregătit corespunzător în ce privește procedurile și tehnicile chirurgicale acceptate.

Garanția de înlocuire în cazul ruperii implantului sau al contracției capsulare severe.

 • În cazul ruperii interne a implantului cauzate de pierderea integrității învelișului.
 • În cazul contracției capsulare severe. Contracția capsulară severă este definită, prin referire la Scara Baker, ca fiind de Gradele III și IV.

Înlocuirea implantului de orice model, mărime sau stil.

După solicitarea și recomandarea medicului tău, actualul implant de sân Nagor/Eurosilicone poate fi înlocuit cu orice model, mărime sau stil din catalogul nostru – însă, implanturile făcute la comandă și cele nelistate în catalog nu sunt disponibile pentru înlocuirea în cadrul GCA Comfort Guarantee.

Înlocuirea ambelor implanturi.

La cererea și recomandarea medicului tău, GCA Comfort Guarantee va furniza chirurgului implanturile de înlocuire pentru noua operație (Eurosilicone – făcute după ianuarie 2009, în caz de rupere, și după martie 2014, în caz de contracție capsulară. Nagor – făcute după ianuarie 2009, în caz de rupere și contracție capsulară).

Garanția nu acoperă
 • Scoaterea implanturilor de sâni Nagor/Eurosilicone din cauza nemulțumirii pentru diferența de mărime sau rezultatul estetic.
 • Evenimente adverse, altele decât dezumflarea sau ruperea.
 • Reacții adverse, altele decât contracția capsulară severă.
 • Implanturile făcute pe comandă.
 • Implanturile de sâni cu gel siliconic care nu se află în catalog.
 • Costul operației de înlocuire.
 • Înlocuirea implantului Nagor/ Eurosilicone cu un implant de la alt producător.
 • Alt produs.
Note importante

GCA Comfort Guarantee este disponibilă și pe www.gcaesthetics.com.

GCA Comfort Guarantee este doar pentru beneficiul pacientelor.

Această broșură oferă detalii despre GCA Comfort Guarantee. Nu este destinată și nu se poate substitui unei discuții complete între pacientă și medic.

În urma folosirii produselor GCA, sunt excluse riscurile de deces sau vătămare corporală. GCA nu va răspunde pentru pierderile sau costurile rezultate din folosirea produselor sale, acolo unde calitatea produsului nu prezintă o problemă. Tipurile de pierderi sau costuri în acest context ar putea include, fără a se limita la, costuri medicale, de spitalizare sau chirurgicale și costuri ale implanturilor de sâni nefabricate de CGA.

Ne rezervăm dreptul de a anula, schimba sau modifica termenii garanției GCA Comfort Guarantee. Orice astfel de anulare, schimbare sau modificare nu va afecta termenii stabiliți în prezent pentru cele care beneficiază deja de garanție.

GC Aesthetics este un partener de top în comunitatea de chirurgie plastică din întreaga lume. Suntem un dezvoltator și producător inovator al unei game complete de implanturi chirurgicale și soluții de expandare tisulară.